Zákazníci E.ON mohou ušetřit až 19 % z ceny elektřiny i plynu

České Budějovice, 1. prosince 2016

S novým produktem Variant Advent ušetří zákazníci energetické společnosti E.ON nemalou část nákladů za elektřinu a plyn. Získat tuto akční nabídku je navíc jednoduché – stačí vyplnit online formulář pro elektřinu nebo plyn.

Na nový produkt Variant Advent mohou bezplatně přejít všichni stávající zákazníci E.ON bez ohledu na to, jaký produkt momentálně využívají. Nízkou cenu elektřiny a plynu získají na garantované období 2 let. „Jde o velmi výrazné snížení ceny za elektřinu i plyn, kterým reagujeme na tržní vývoj. Přechod na nový produkt je pro zákazníka jednoduchý. Není spojen s žádnou administrativní zátěží a vyřídíme jej v řádu dnů, takže vaše domácnost může za energie platit méně už před letošními Vánoci," říká Vladimír Vácha, tiskový mluvčí E.ON.

Nový produkt Variant Advent má oproti standardním produktům společnosti o 19 % výhodnější cenu elektřiny i plynu. Domácnost, která využívá elektřinu pouze ke svícení a provozu spotřebičů, díky tomu ročně ušetří asi 658 Kč*. Pokud elektřinou topí, úspora může při spotřebě 15 MWh dosáhnout 4 521 Kč*. „Pokud od nás domácnost odebírá také zemní plyn, její úspora se ještě zvýší. Například rodina žijící v domě se spotřebou 20 MWh plynu ročně, která doposud využívala produkt E.ON Standard plyn, zaplatí místo 30 501 Kč jen 26 881 Kč. S Variant Advent tak v plynu ročně ušetří dalších 3 620 Kč*,“ vysvětluje Vácha.

O změnu produktu na Variant Advent mohou zákazníci bezplatně zažádat prostřednictvím online formuláře pro elektřinu nebo plyn.

Na stejném webu jsou připraveny také výhodné nabídky pro zákazníky ostatních energetických společností. Ti při přechodu k E.ON rovněž mohou ušetřit  až 19 % z ceny elektřiny a plynu.

*Modelové výpočty jsou provedeny pro zákazníky typu Domácnost, jejichž odběrné místo se nachází na distribučním území E.ON Distribuce, a.s. Pro výpočet úspory elektřiny byly použity ceny z Ceníku Variant 24 Advent 2016, platného od 28. 11. 2016 a z Ceníku Elektřina, platného od 1. 1. 2016. Úspora 658 Kč platí při spotřebě 2,2 MWh a sazbě D02d, úspora 4 521 Kč platí při spotřebě 15 MWh a sazbě D45d. Pro výpočet byla použita hodnota jističe 3x 25 A. Pro výpočet úspory plynu byly použity ceny z Ceníku Variant 24 Advent 2016, platného od 28. 11. 2016 a z Ceníku Standard plyn, platného od 1. 1. 2016  Celková platba zahrnuje cenu za dodávku plynu a cenu za související služby v plynárenství pro rok 2016. Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21%DPH. 19% úspora se vztahuje na ceny za MWh dodané elektřiny a plynu bez stálého platu.

Objednávejte prostřednictvím formulářů pro elektřinu nebo plyn.

V otázce koncernové komunikace se obraťte na mluvčí společnosti E.ON Česká republika, s.r.o.

Zavřít

Usnadněte si život s aplikací Energie24

Vyřiďte své požadavky ihned z Vašeho mobilu.
Zavřít

Usnadněte si život s aplikací Energie24

Vyřiďte své požadavky ihned z Vašeho mobilu.