E.ON na jaře opět zlevňuje elektřinu. Zákazníci mohou ušetřit více než 10 %

Nová nabídka společnosti E.ON s označením Variant poskytuje stávajícím zákazníkům výhodnou cenu elektřiny na dobu 24 měsíců. Nabídku si mohou pořídit odběratelé z řad domácností i podnikatelů na území celé České republiky. „Produktová řada Variant je určena zejména našim stávajícím zákazníkům. Částka za dodávku elektřiny se drží již delší dobu na nízké úrovni, můžeme jim proto nově poskytnout velmi výhodnou nabídku,“ objasňuje Radek Fišer, vedoucí oddělení Hromadných zákazníků ze společnosti E.ON.

Variant je primárně určen domácnostem, které dnes využívají standardní produktovou řadu Elektřina nebo ElektřinaTrend „Pokud jde o reálnou úsporu, tak například domácnost využívající k vytápění elektrické přímotopy utratí ročně za elektřinu dle standardního ceníku zhruba 40 414 korun. S Variantem zaplatí za rok o zhruba 3 000 korun méně. Za 24 měsíců tak může úspora dosáhnout více než 6 000 korun,“ dodává Linda Eliasová ze společnosti E.ON. Variant si zájemci mohou pořídit na bezplatné lince 800 77 33 22, na webových stránkách http://www.eon.cz nebo mohou navštívit poradenská centra v Českých Budějovicích a Brně.

Poznámka: Vzorový výpočet úspory je platný pro odběratele elektřiny z řad domácností, distribuční území E.ON, sazba elektřiny D45d, spotřeba VT 600 kWh, NT 14 400 kWh, jistič 3x25 A. Porovnávány ceníky a) Ceník Elektřina, platný od 1.1.2015, b) Ceník Variant Květen 2015. Úspora 10 % se vztahuje pouze na ceny za MWh dodané elektřiny bez stálého platu.

O společnosti E.ON Energie a.s.

Energetická společnost E.ON působí na českém trhu od roku 1998 a je významným dodavatelem energií českým zákazníkům. Aktuálně dodává elektřinu celkem 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobuje více než 220 000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

Jako významný dodavatel elektřiny a zemního plynu cítí energetická společnost E.ON velkou odpovědnost nejen za spolehlivé dodávky energie a kvalitní služby zákazníkům, ale také za životní prostředí kolem nás. Svým zákazníkům proto přináší řadu informací a služeb, které pomáhají šetřit přírodu a snižovat jejich spotřebu energií. Více informací o těchto aktivitách je možné najít na stránkách programu EkoBonus.cz na adrese www.ekobonus.cz.

Jana Kačmárová

PR & Media Manager