Starosti s kotlem hoďte za hlavu!

Zákazníci v Jihočeském kraji a nově také na Vysočině si mohou nechat za cenu 59 korun měsíčně prověřit plynový průtokový ohřívač, za 79 korun atmosférický plynový kotel, za 99 korun kondenzační plynový kotel a atmosférický kotel skupiny „B“ či za 69 korun spalinové cesty. V rámci služby nabízí E.ON pro případ náhlé poruchy spotřebiče také havarijní službu 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Mezi největší výhody služby patří připomenutí termínu pravidelné kontroly a také to, že si zákazník může platbu rozložit do delšího časového úseku. Společnost E.ON klade u služby zvláštní důraz na vysokou kvalitu a rozsah servisních prací.

„Česká republika vykazuje alarmující čísla otrav a úmrtí na otravu oxidem uhelnatým. Může za to nedostatek prevence, informací i špatná péče o plynové spotřebiče. Nejrizikovější kategorii představují spotřebiče typu B, které vyžadují pravidelný servis od servisního technika. To však řada Čechů stále podceňuje,“ varuje Vladimír Vácha, tiskový mluvčí energetické společnosti E.ON. „Rozhodli jsme se proto zákazníkům s jejich spotřebiči pomoci. Zájemce o pravidelnou a profesionální kontrolu bude vždy včas kontaktován servisním partnerem, se kterým si domluví vhodný termín roční kontroly a dál se nemusí již o nic starat. Odborník již vše zajistí,“ upřesňuje Vácha s tím, že službu si mohou Češi objednat vyplněním formuláře na webových stránkách.

Formulář a bližší informace můžete nalézt zde.

O společnosti E.ON

Energetická společnost E.ON působí na českém trhu od roku 1998 a je významným dodavatelem energií českým zákazníkům. Aktuálně dodává elektřinu celkem 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobuje více než 220 000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

Jako významný dodavatel elektřiny a zemního plynu cítí energetická společnost E.ON velkou odpovědnost nejen za spolehlivé dodávky energie a kvalitní služby zákazníkům, ale také za životní prostředí kolem nás. Svým zákazníkům proto přináší řadu informací a služeb, které pomáhají šetřit přírodu a snižovat jejich spotřebu energií. Více informací o těchto aktivitách je možné najít na stránkách programu EkoBonus.cz na adrese www.ekobonus.cz a www.eon.cz.

Jana Kačmárová

PR & Media Manager