Služby společnosti E.ON budou nově dostupné na pobočkách M&M reality

Praha, 2. května 2018

Pobočky realitní kanceláře M&M reality budou již brzy klientům nabízet veškeré produkty energetické společnosti E.ON. Ta se zároveň stane výhradním dodavatelem služeb a technologií pro masivní developerskou výstavbu, v rámci níž dodá holding M&M reality na trh tisíce nových bytů ročně.

V praxi bude spolupráce mezi realitně-finanční skupinou M&M reality a energetickou společností E.ON vypadat tak, že na více než 180 pobočkách realitní kanceláře M&M reality vzniknou zároveň i plnohodnotná obchodní zastoupení této energetické společnosti.

„V současné době už probíhají školení zaměstnanců našich poboček, tak aby mohli zprostředkovávat prodej produktů společnosti E.ON, a to jak dodávek elektrické energie, tak i zemního plynu,“ přibližuje ředitel pro strategii a rozvoj a jediný akcionář společnosti M&M reality Petr Morcinek.

„Vzhledem k tomu, že lidé mění dodavatele energií velmi často právě při koupi nemovitosti nebo stěhování, chceme jim nabídnout možnost vše vyřešit rychle, najednou a s jedním člověkem, kterému důvěřují, tedy realitním makléřem,“ vysvětluje Václav Krásnický, vedoucí prodeje E.ON Energie.

Vyškolený personál M&M reality zajistí plnohodnotný a spolehlivý servis spojený s připojením elektřiny a zemního plynu nejprve domácnostem, postupně se přidá i firemní klientela, která tvoří zhruba 30 % všech realizovaných obchodů realitní kanceláře. „Každý rok u nás poptává nemovitost okolo 1,2 milionu lidí. Našich 2 500 makléřů uskuteční s potenciálními klienty 500 tisíc prohlídek a zhruba 50 tisíc zákazníků pak přes naši společnost realitní obchod uskuteční. A u všech těchto obchodních příležitostí bude mít E.ON svého obchodního zástupce v podobě našeho makléře,“ osvětluje obrovský potenciál spolupráce Petr Morcinek.

„Tím, že spojíme síly s M&M reality, výrazně posílíme pobočkovou síť po celém území republiky, takže klientům budeme mnohem blíž než doposud. Partnerské pobočky budou postupně nabízet veškeré služby, produkty a zákaznickou podporu, kterou garantujeme v našich vlastních poradenských centrech,“ říká Václav Krásnický. Společné pobočky budou označeny logy obou firem.

M&M reality navíc spouští vlastní developerskou výstavbu, v rámci níž dodá na trh tisíce bytů ročně, a to převážně v menších městech. „I v tomto projektu počítáme se společností E.ON jako s výhradním dodavatelem nejen energií, ale také příslušného technického zázemí nových bytových domů,“ doplňuje Petr Morcinek.

E.ON spolupracuje s M&M reality holding již od loňského roku, kdy se stal hlavním distributorem energií a nejmodernějších, energeticky šetrných technologií pro vytápění či osvětlení nemovitostí v projektu rekonstrukcí stovek starších bytů s názvem Obnova bytového fondu v ČR.  Ten realizují dceřiné společnosti holdingu, M&M Investiční a M&M Development.

Realitně-finanční skupina M&M reality holding v letošním roce uzavře více podobných strategických partnerství s předními českými firmami. Cílem je rozšířit portfolio doplňkových služeb spojených s činností největší realitní kanceláře v zemi. Nedávno například zpečetila strategické partnerství s Českou pojišťovnou.

tisková mluvčí a vedoucí Koncernové komunikace

M +420 603 800 664

V otázce koncernové komunikace se obraťte na mluvčí společnosti E.ON Česká republika, s.r.o.

Zavřít

Usnadněte si život s aplikací Energie24

Vyřiďte své požadavky ihned z Vašeho mobilu.
Zavřít

Usnadněte si život s aplikací Energie24

Vyřiďte své požadavky ihned z Vašeho mobilu.